sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Aamukahvi kynttilän valossa


Ihanaa sunnuntaista huomenta! Eilisen aurinkoisen päivän vastapainona tänään on synkeää, joten aamukahvin seuraksi sytyttelin kynttilöitä. Yhden ylimääräisen tunnin voimalla ajattelin tänään hoitaa eilen aloitetun siivouksen loppuun. Eilinen kului siskon kanssa shoppailemassa. Piipahdimme monessa ihanassa liikkeessä, kuten Pentikillä ja Loviisan Aitassa. Loviisan Aitassa pääsimme kunnolla joulutunnelmaan - niin ihanasti sinne oli jo tuotu Joulu! Vaikkei sisustusmakuni menekään aivan yhteen Loviisan Aitan kanssa, löysin silti pari ihanaa juttua kotiin. Suurimman ja kalleimman hankintaki tein kuitenkin Artekin outletista, joka oli tullut vierailemaan Turkuun. Mutta se ihanuus ansaitsee kyllä ihan oman postauksen!

tiistai 25. lokakuuta 2016

H&M Home Joulu 2016


 




Niin on H&M:nkin verkkokauppaan rantautuneet joulutuotteet! Suht samoilla linjoilla jatketaan viime vuosiin nähden. Vielä tänäkin vuonna nähdään vaaleanpunaista, vaikkei se mielestäni kuulu Jouluun alkuunkaan. Kivoja sen sijaan ovat luonnolliset ja neutraalit tuotteet.



Onneksi mukaan mahtuu myös perinteisiä jouluvärejä: valkoista, punaista, kultaista, beigeä ja harmaata. Mallistosta löytyy petivaatteita, keittiötekstiilejä ja astioita, sisustustuotteita ja -tekstiileitä. Taidan tilata muutaman ihanan tyynynpäällisen. Tänä vuonna ovat miellyttäneet pellavaiset sohvatyynynpäälliset, sekä tekoturkispäällinen.

 
 




Kannattaa muistaa myös vastikään julkaistut premium quality -tuotteet. Ihania pellavaisia pussilakanoita ja villaisia torkkupeittoja. Ja viimeiseksi vielä hauska poro-muki!

 

Kaikki kuvat lainattu H&M.com.

perjantai 21. lokakuuta 2016

Ensimmäiset kuvat


Päätin, että nyt on vihdoin aika päivittää kuvauskalustoni. Kamerana on toiminut joku pokkari ja tyytymättömyys kuvanlaatuun on ollut koko blogiurani viikottainen murheenkryyni. Uutta kameraa siis tilaukseen. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin päivittämään itseni mikrojärkkärikaudelle ja ostoskoriin tipahti Olympus Pen E-PL8. Tässä ensimmäisiä otoksia!

torstai 20. lokakuuta 2016

Valoisampi makuuhuone



Olen varmasti aikaisemminkin valittanut makuuhuoneemme pimeyttä. Sen ikkuna on pohjoiseen ja vieläpä ulko-oven kanssa saman katoksen alla. Mustat kalusteet ovat kovin synkeät ja olenkin miettinyt, jos valkoiset kalusteet saisivat koko huonetta tuntumaan valoisammalta. Mutta ensin vähäsen inspiraatiota!


Työvalaisimet ostinkin jo (sen verran mies antoi viime Ikean reissulla periksi), juurikin nuo Forsåt. Ovat aivan ihanteelliset illan lukemisiin ja myös kevyen näköiset. Lipastona on nykyään mustat Malm-sarjan kuuden laatikon lipasto ja yöpöydät. Tilalle olenkin ajatellut jotain niinkin eksoottista kuin valkoiset Malmit, tosin kaksi kolmen laatikon lipastoa. Nämäkin sattuvat sopivasti olemaan huomenna tarjouksessa!

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Syksyistä tunnelmaa makuuhuoneeseen



Syksy saapuu makuuhuoneeseenkin. Kaappeja siivotessani löysin viimetalvisen asetelman, jonka laiskuuksissani jätin kaapin perälle kevään tultua. Viime talvena tämä asetelma oli olohuoneessa, mutta nyt kun olkkarissa on jo käpyjä, sai se paikan makuuhuoneen lipaston päältä.


Kivasti syksyisää tunnelmaa tuo myös lampaantalja. Ihan niin talvi ei vielä ole, että talja olisi päässyt olohuoneeseen asti näytille. Nuo mustat pinnatuolit ovat muuten olleet paljon käytössä ja hyvin on maalit kestäneet.

lauantai 1. lokakuuta 2016

Pelastetut daaliat



Tällä viikolla on käynyt melkoinen myräkkä täällä etelässä. Ja niinhän siinä kävi, että puolitoistametrinen koristedaalia kallistui tuulen voimasta. Kävin napsimassa kukat talteen - ikään kuin viikonloppukimpuksi!