keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Mitä kuuluu keittiölle?

Hyvää yövuoron jälkeistä keskiviikkoa! 

Keittiöremppa ja pääsiäinenkin siinä samassa hurahtivat niin vauhdilla ohi, etten ehtinyt edes ajatella blogia. Keittiöremppa ei tosin vieläkään ole valmis - nimittäin välitilan lasi puuttuu vielä. Setämies lasifirmasta kävi sen eilen mittaamassa ja toimitus on kuulema jo ensi viikolla. Sitten se on ohi!

Kokonaisuutena keittiöremontti on mennyt todella hyvin. Ensinnäkin täytyy sanoa, että melkein kaikki osat olivat keittiötoimituksessa mukana, ovet olivat oikeat ja niitä oli riittävän monta. Voisi siis sanoa, että kaikki meni täydellisesti puuttuvia käpytappeja lukuunottamatta. 

Aloitimme miehen kanssa kaksin irroittamalla työtasot ja vanhojen hyvien ruuvinreikien ja riittävän pehmeän laminaattitason ansiosta saimme 2/3 tasoista asennettua miehen rannevoimilla. Seuraavaksi irroitimme vanhat kaapinovet ja mun hommaksi jäikin niiden purkaminen osiin. Samalla mies laittoi uudet ovet paikoilleen. Niks vaan sarana paikoilleen ja hieman oven asennon hienosäätöä. Isältäni lainasimme porakonetta, jolla saatiin sitten vetimet laitettua.




Suvun putkimies tuli irroittamaan vanhan tiskipöydän ja lykkäsi uuden tilalle samantein. Iltavuorosta oli ihanaa palata uuteen keittiöön!


Nyt ollaan siis ainoastaan välitilanlasia vailla. Uusi hana, Oraksen Cubista, on aivan ihana! Mutta kertokaas, missä te, joilla on samantapainen, pidätte tiskirättiä?





Auringosta saadulla energialla on täällä jo tänään siivottu, pesty pyykkiä ja tiskattu. Nyt on päiväkaffejen aika ja aika nauttia kerrankin siististä kodista!



1 kommentti:

  1. Jee hyvältä näyttää! :) Hyvin sopii tuo matto keittönpöydän alle. Mä niin tykkään noista teidän verhoista, miks mä oon niin huono ostaan verhoja! :(

    VastaaPoista