perjantai 27. marraskuuta 2015

Lomaillen



Tämä viikko vietettiin lomaillen ja englantilaisten sukulaisten seurassa. Tehtiin paljon kaikkea kivaa - shoppailtiin, ulkoiltiin, käytiin kaupungilla ja tietenkin syötiin.



Ulkoilemaan ehdittiin monta kertaa, kierrettiin pari läheistä luontopolkua ja käytiin katsomassa läheisiä linnanraunioita. Yhtenä päivänä käytiin jopa pelaamassa sulkapalloa. Hauskaa oli, vaikka jotenkin tuntui, että minä olin aina häviävässä joukkueessa...




























Viikon aikana tuli syötyä hyvin. Ulkona kävimme syömässä pari kertaa ja kotona kokkasimme perinteisten makaronilaatikon, hernesopan ja nakkikeiton lisäksi pitsaa.


 

Omasta mielestäni viikon kohokohta oli perinteinen jouluateria. Joulufiilistä riitti, lunta oli satanut edellisenä yönä vielä lisää ja joululaulut soivat. Joulupöytäämme kuului tietenkin kinkku, rosollia ja kananmunia, salaattia, herneitä, karjalanpiirakoita, muusia, lihapullia ja kermakastiketta. Olin ostanut äitien tekemät porkkana- ja perunalaatikotkin, mutta ne unohtuivat kaikessa kiireessä laittaa uuniin lämpeämään. Aterian jälkeen siirryimme sohvalle katsomaan leffaa suklaata syöden.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti