maanantai 28. maaliskuuta 2016

Viikon hermoloma


Täytyypä todeta, että loma tuli todellakin tarpeeseen. Mökillämme on tultu käytyä reippaat kymmenen vuotta ja aina tuo tunturijono on yhtä ihana. Viikkoon mahtui 80 kilometriä hiihtoa, kolme pidempää kävelyretkeä ja 150 kilometriä moottorikelkan kyydissä. Ihan joka päivä emme hiihtäneet, mutta silloinkin kävimme kävelyllä. Laskettelemaan ei kummankaan tehnyt mieli, joten se jätettiin väliin. 



Söin neljä makkaraa, kaksi munkkia ja aika monta kuppia minttukaakaota. Karkin määrää en ala edes luettelemaan, ryhtiliikkeelle olisi siis nyt paikka. Ilmojen puolesta viikko ei olisi voinut olla parempi - pakkasta oli viidestä kymmeneen asteeseen (suksien voitelun kannalta täydellinen lämpötila) ja aurinko porotti melkein joka päivä.



Viikon aikana en potenut kertaakaan päänsärkyä, korvien tai ihon kutinaa. Nyt varmaankin joudun viimeistään myöntämään, että työ homeluolassa jättää jälkensä suhteellisen nuoreen ja terveeseenkin ihmiseen. Tänään sain vielä välttyä arjen rutiineilta, sillä anoppini tarjosi meille herkkupäivällisen ja kahvin kanssa vielä lisää herkkuja. Niitä pitikin sitten sulatella hölkkälenkillä. Arvaattekin varmaan, että kotona vallitsee pienimuotoinen kaaos. Huomenna suunnataan molemmat töihin ja arkeen. Onneksi ensi viikonloppuna on tiedossa taas kivaa tekemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti