lauantai 20. syyskuuta 2014

Pientä uutta kivaa

Morjensta pöytään. Syksy on nyt sitten virallisesti tullut ja puutarhassa vietetty aika on jäänyt aika minimiin ja elämä on siirtynyt takaisin sisälle. Joitain pieniä hankintoja on kotiin tietenkin tullut tehtyä! 

Keväällä ostin pienen kasvihuoneen taimien kasvatusta varten. Nyt kasvihuone on otettu uuteen käyttöön pienenä näyteikkunana! Sinne pääsi kesän viimeinen hortensian kukka ja oreganon oksa kynttilän lisäksi.


Eräänä syyskuisena viikonloppuna olin äitini kanssa sisustusostoksilla eräässä sisustustavaratalossa. Joululahjaostoksia tehtiin näin aikaisin, kun sanomalehdessä oli liikkeeseen alennuskuponki. Saimme siis siskoni kanssa samanlaiset päiväpeitot koteihimme! Tosin paketin saa avata vasta jouluna, höh. No, nimipäiväni kunniaksi äiti osti sitten melkein neljällä kympillä tyynyjä mulle! Tässä yksi, jota en vain voinut jättää kauppaan!


Ja koska olen tarjouksen uhri ostin mammuttimarkkinoilta aivan liian paljon pyykinpesuainetta, jotta sain ilmaiseksi yhden Iittalan Kivi tuikkukipon. Hyvää tuuria, että tuikkukippoja oli vain sinisiä ja jo omistamiani ruskeita. Lisäksi alennuksessa oli pitkään haaveilemani Kastehelmi tuikkukippo, johon muuten mahtuu iso tuikku erittäin kätevästi. Kyllä on taas tuikkukippoja!


Puutarhassa on tapahtunut paljon, mutta siitä voisin sitten kirjoitella joskus myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti