maanantai 9. helmikuuta 2015

Päivitystä keittiötilanteeseen

Asiat keittiön saralla ovat menneet eteenpäin - hitaasti, mutta varmasti. Useampana viikonloppuna on ajeltu ristiin ja rastiin. On hypistelty altaita, tasoja ja hanoja. Erimielisyyksiä on ollut, kuten varmaan arvaatte... Mutta ovista ollaan jo päästy yksimielisyyteen! Aiomme siis tilata valkoisen, suoran, tasaisen ja korkeakiillottoman maalatun mdf-oven. Samasta keittiöfirmasta ei oikein löytynyt sopivaa tasoa, sillä hakusessa oli vaalean harmaa taso. Erilaisia "betoni"pintaisia kyllä oli, mutta eiväthän nämä voi mitenkään miellyttää silmää...

Kuva: Keittiötukku

Ihan liian levoton, ainakin mun silmääni. Toisaalta, kaikki vaihtoehdothan pitäisi nähdä isona tasona oikeassa ympäristössä ja valossa ennen kuin päätöksen voi tehdä. Pyysimme tarjouksen kuitenkin "betoni" -nimisellä tasolla, joka hieman taittaa ruskeaan. Tason metsästys siis jatkui. En halunnut hylätä massiivipuutasoa, mutta miestäni ei miellyttänyt tason ulkonäkö (?!). Ilmeisesti tason pitäisi koko matkalta olla "yhtenäistä puuta", mikä ei tietenkään massiivitason kanssa onnistuisi. Lopulta tiemme kävi kuitenkin erääseen saksalaiseen rauta/romukauppaan. Ja kappas! Värisävy on tarpeeksi harmaa ja puu on yhtenäistä. Bingo?


Tämä ajatus jää kuitenkin hautomoon vielä hetkeksi, kiire ei ole, koska ovia, vetimiä, allasta, hanaa mitään ei ole vielä tilattu. Ovien toimitusaika on kuukausi. Sitä ennen on tosin hyvää aikaa tilata putkimiestä ja välitilanlasin asentajaa.

Mutta eikö tälläinen olis vallan ihana?


Kuva: Kvik


Kylläpä kovasti mietityttääkin nämä valinnat. Puisia tasoja näyttäisi olevan enimmäkseen perinteisen ja maalaisromanttisen tyylisissä keittiöissä, mutta onko harmaa "puu"taso liian pliisu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti