maanantai 9. toukokuuta 2016

Hyvästi, keltainen tuoli!


Muistattekos keltaisen tuolin, jonka bongasin siskon passinhakureissulta? Keltainenhan nyt ei ihan sinällään meidän kotiin eikä mun mieleeni mitenkään istu, joten maalaustuomion saivat molemmat. Tosin myönnettäköön, että vielä viikko sitten mietin, jätettäisiinkö se toinen sittenkin keltaiseksi!



Homma alkoi maalarin pesulla ja hiomisella. Näin vinkkinä tulevaisuuden projekteja varten voin neuvoa hiomaan jossain muualla kuin terasilla. On nimittäin keltainen terassi. Ensin hiottiin vähän karheammalla ja sitten hienommalla hiekkapaperilla. Pohjamaalia oli jäänyt eteisen kaappien maalaamisesta yli ja sillä saikin hyvän mattapohjan pintamaalia varten.




Väripohdintoja käytiin valkoisen, harmaan ja mustan välillä. Vielä maalia ostaessani puijasin miestä, että otan nyt tätä keltaista. Mustathan niistä tuli ja sopivat ruokapöydän ympärille täydellisesti! Enpä olisi koskaan uskonut olevani pinnatuoli-ihmisiä, mutta elämä pääsee aina välillä yllättämään. Ja kaiken kukkuraksi elämää nähnyt lapsuuteni ruokapöytäkin on alkanut miellyttää silmää niin, ettei se ole menossa mihinkään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti