lauantai 15. helmikuuta 2014

13 päivää myöhemmin

Ja niinhän siinä kävi, että kun remppaamisen vauhtiin päästiin, olin niin lopenuupunut jokaisen päivän jälkeen, etten jaksanut kirjoitella (vaikka suunnitelmissa olikin). No, onnistuu se kirjoittelu näin jälkikäteenkin.

Olohuoneen seinä sai värikseen Tikkurilan Graniitin (K499). Toisen maalikerroksen jälkeen näytti tältä:





Olohuoneen sävyyn olen hyvin tyytyväinen. Makkarin seinien sävyt tuottivatkin enemmän päänvaivaa. Halusin tehosteseinään (vaikka ne mun mielestä on vähän vanhanaikaisia) punertavan liilan sävyn ja muihin seiniin vaalean harmaata. Valinta osui loppujenlopuksi Tikkurilan Lumoon ja Ketjuun. Ensin maalattiin vaaleammat seinät. Ketju taittoi kovasti vaaleanpunaiseen siinä kohtaa, mutta kun ensimmäinen kerros lumoa oli vedelty pintaan, taittoi se sitten enemmänkin siniseen.



Remontoinnissa vittumaisinta oli seinien tasoittaminen ja tasoitteen yli maalaaminen: pakkeli nimittäin otti hyvin nopeasti telaan kiinni ja sai aikaan röpelöisen pinnan. Siksi luultavasti mun maalaukset jäikin melko minimiin. Lisäksi käytimme pohjamaalina "jotain isän varastosta", joka ei kyllä ollut kaikkein parhainta levittymäänkään.



Välillä ehdittiin juoda kaffettakin. Kupit toimivat remonttikuppeina ja ovat jo onnellisena kaatopaikalla. Yök.

Ja tarpeeksi kun ehti innostua, niin muuttamaankin piti päästä heti, kun oli vähänkään valmista. Muutettiin viime viikonloppuna.



Makuuhuoneesta tuli parempi, kuin mitä olin ajatellut. Tunnelmavalaistuksessa väri on vielä parempi.




Eilen sain viimeisenkin laatikon purettua. Jotenkin koko muuttoviikon aikainen sotku sai mut kovin ahdistuneeksi. Tänään käytiin hakemassa lisää tavaraa. Haettiin kaikenlaista pikkutavaraa, kuten vessaan uus peili, pyyhekoukkuja ja wc-paperiteline. Wc:ssähän on nyt meriaiheinen peili, jonka olen luvannut lahjoittaa vanhempieni mökille. Wc-paperirullateline on kukallinen... Eteiseen ostettiin myös halvat plafondit Ikeasta. Eteiseen kaivattiinkin valoa jo pikaisesti, koska pyykkejä ei nähnyt ripustaa, eikä lakanoita tai siivoustarvikkeita laittaa kaappiin. Lisäksi saatiin lahjaksi makkariin uusi valaisin, josta kuvia myöhemmin. Sekä käytiin  katsomassa mattoja. Annon Pandoraan tietenkin rakastuin, mutta ostimme kuitenkin Ikeasta Lappljung Rutan. Tästäkin kuvia ja pohdintoja myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti