sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Olohuoneen matto, osa 2

No, niinhän siinä kävi sen Lappljung Rutan kanssa, että kyllä se kuitenkin silmään otti pahasti. Joka kerta, kun mattoa katsoi, meni alahuuli mutrulle ja tuli eräs mattorakkaus mieleen. Lopulta kaivoin kuitin esiin ja palautin matonpahasen takaisin Ikeaan! Kuviohan oli meille aivan liian suuri, koko suorastaan massiivinen ja matto hallitsi koko olohuonetta. Yksi syy oli myös se, etten halunnut olohuoneemme olevan suoraan Ikean kuvastosta (kyllä, meillä on aivan kauheasti Ikean tuotteita, opiskelija-asuntoon aikoinaan ostettuja). 

Köröttelimme suoraan Kodin ykköseen tien toiselle puolelle. Luojan kiitos mattorakkautta oli siellä suoraan hyllyssä! Ja tässä Hän nyt on!



Ja mattorakkaushan on tietysti Annon Pandora, vuoden 2013 blogimatoksikin valittu kaunotar. Olkoonkin, että tämä matto rupee löytymään vähän jokaisen ihmisen kodista, se on silti ihana ja mielestäni erittäin passeli meidän olkkariin. Pandoran saa käännettyä, mutta me pidämme enemmän valkoruudullisesta puolesta.


Matossahan on kiva graafinen kuvio, jonka tyylistä on myös sohvan tyynyissä ja yllättäen myös mammani kutomassa kauniissa pöytäliinassa. Hyvä mamma! Gerbera on tupaantuliaslahja ystäväpariskunnalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti