sunnuntai 9. elokuuta 2015

Inspiraatiota työhuoneeseen

Seuraavaksi olisi tarkoitus uudistaa työhuonetta, eli mieheni huonetta. Sinne tulisi pari kirjahyllyä, suuri tietokonepöytä ja sohvasänky, koska meillä käy säännöllisin väliajoin yövieraita.

Kirjahyllyjä siellä jo valmiiksi onkin. Ostimme ensimmäiseen yhteisen kotimme olohuoneeseen Ikean Billy-kirjahyllyt ja ne muuttivat mukanamme työhuoneeseen. Avokirjahyllyt ovat vain kovin sotkuisen näköisiä (sanoo ihminen, joka integroisi kaiken jos vaan voisi). Ratkaisuksi tähän olen ajatellut hankkia niihin vitriiniovet, joista vain yläosassa on lasia. Niin kuin näin:
Kuva

Olohuoneessahan meillä on vastaavanlainen vitriini kokonaan lasisilla ovilla. Oxberg-oville kertyisi hintaa 80 euroa. Meillä on myös matalampi hylly, mutta se jääköön ilman ovea.

Työhuoneessa on iloinen 90-luvun tulppaanitapetti. Se revitään irti, samalla nitojan niitit, joilla on ollut varmaankin juliste seinässä. Tasoituksen jälkeen ne maalattaisiin. Kerrankin pääsimme väristä samantien yksimielisyyteen: salvia.

Kuva

Sohvasängyistä olemme hieman eri mieltä. Mies ei selkeästikään jaa kanssani visiota harmonisesta ja vaaleasta tilasta (ja kalusteista). Hänen mielestään halvin vaihtoehto olisi paras. Mielestäni tähän voisi yhtä hyvin panostaa. Säilytystila sohvan alla olisi iso plussa, sinne nimittäin saisi jemmattua petivaatteet. Lisäksi sängylle olisi käyttöä myöhemminkin.

Tämä ois miehen mieleen... Kuva
Ja tämä minun mieleeni. Kuva

Tai sitten tämä. Kuva

Kuvia kun googlettelin, huomasin, että PS Lövås -sohvan päälinen näytti melkein kaikissa kuvissa kulahtaneelta ja ryppyiseltä. Ehkä sittenkin Brimnes?

Lisäksi tarkoituksena on hankkia uudet vetimet kaapinoviin ja laittaa muutama taulu esille ja hieman viherkasveja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti