perjantai 14. elokuuta 2015

Poikamiestytön elämää

Huomenna vihdoin koittaa se päivä, kun lomaleskeyteni päättyy. Mies palaa takaisin kotiin ja päästään taas arkeen kiinni. Ajattelin tämän kahden viikon aikana kuntoilla paljon ja syödä terveellisesti, mutta mites kävikään? Lenkillä kävin kerran, kun taas karkkia ja muuta herkkua on mennyt enemmän kuin laki sallisi... Sitä se rakkaan ihmisen poissaolo kai teettää? Ei ole mitään syytä tehdä kunnon ruokaa ja illat on menneet sohvatyynyjä kulutellessa.



Ajatukset on melko voimakkaastikin kääntyneet syksyyn - tekee mieli täyttää koti tummemmilla sävyillä ja laittaa lämmintä päälle, vaikka näillä lämpöasteilla tulee sitten herkästi liian kuuma. Syksyn tunne on vahvasti ilmassa, taivas on haaleampi ja värit alkavat pikkuhiljaa kadota luonnosta, vaikka lämpöä on enemmän kuin varsinaisina kesäkuukausina. Kutimet on otettu käyttöön ja yksi joululahja on jo valmistunutkin.



Mulla oli amppelille koukku olohuoneen katossa ja mieli teki siihen jotain yksinkertaista ja kevyttä kasvia. Liisanjuoru tarttui Plantagenista mukaan, kun siellä kupongilla sai puolet pois huonekasvin hinnasta. Juoruthan ovat melko nopeakasvuisia ja tämäkin kaveri on kasvanut parissa viikossa viitisen senttiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti