sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Syyskuu

Harmaata sunnuntaita! Syksy on totisesti saapunut kertaheitolla. Tätä vuodenaikaa olen odottanut. Syksy on lempivuodenaikani, koska koti-ihmisenä saan silloin luvan kanssa hautautua sohvalle peittojen alle, polttaa viittätoista kynttilää samaan aikaan ja unohtaa hetkeksi säärikarvojen kanssa taistelun. Ja jos viikonloppu menee kokonaan sisällä, ei se tunnu menneen hukkaan - toisin kuin kesällä.



Syksy on myös siinä mielessä ihana vuodenaika, että neuleinspiraatio ottaa aina oikein kunnolla tuulta alleen. Tänä viikonloppuna on valmistunut jo villasukat pukinkonttiin. Tänään ajattelin aloitella villapaitaa ystäväni pienokaiselle. Löysinpä nimittäin ihanan ohjeen Dropsin sivuilta. Sen löydät täältä. En tiedä miten paljon vauvalla on käyttöä koko setille, joten teen tällä kertaa vain paidan.



Syyskuussa riittäisi tekemistä pihan puolella. Kesäkukat joutavat jo kompostiin ja ruukut varastoon. Lisäksi norjanangervoa saisi taas leikata, se on nimittäin kasvanut puolisen metriä joka suuntaan ja uhkaa jo nielaista ruusun alleen. Puutarhajätettähän tästä tulee melkoisesti, joten on odotettava taloyhtiön talkoita ja pihalle tilattavaa roskalavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti