keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kohta se jo tulee...

Joulu nimittäin. Jostain kumman syystä jouluiset ajatukset ovat vallanneet pienen mieleni viime viikkoina. Ja yhden illan naurut tarjosi tämä facebook-seinälle ilmestynyt kuva.

Kuva
Sanomattakin on selvää, että kuulun tuohon vasemman puoleiseen porukkaan (ja mies oikealle puolelle). Valitettavasti joulujuttuja ei vielä ole kauppoihin saapunut, vaikka esimakua onkin saatu mm. Ikealta. Ikealta tulee kaksi mallistoa täksi jouluksi - toinen vähän perinteisempi ja toinen modernimpi. Mutta koska tarkoituksenani on ollut yksinkertaistaa koko sisustusta, lupaan olla ostamatta liikaa uusia joulukoristeita. Sen, mikä on liikaa, päätän kuitenkin minä.



Joulu on vuoden juhlapyhistä ehdoton suosikkini ja sitä aletaan odottamaan jo hyvissä ajoin. Joulukuusi on yleensä pystytetty jo marraskuun puolella. Joten mikä onkaan luontevampaa pimeinä syys-iltoina, kuin selailla netistä jouluinspiraatiota.







En tiedä mikä siinä on, kun jouluna maku vaihtuu perinteisempään, pehmeämpään ja rustiikkisempaan. Halajan rouheaa pellavaa ja pehmeää kynttilän valoa.








Mielestäni itse tehdyt jutut tekevät Joulusta ainutlaatuisen. Piparit, makeiset ja leivonnaiset. Itse tehdyt asetelmat ja koristeet. Ja ennen kaikkea itse tehdyt lahjat. Mitä mieltä olisitte, jos tänä jouluna blogissa olisi joulukalenteri? Suunnittelu on nimittäin jo kovassa vauhdissa!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti