sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pieni irtiotto

Silloin tällöin tarvitaan pieni irtiotto. Jotain, mikä vie ajatukset varmuudella pois töistä. Sellaisella olimme tänä viikonloppuna, kun lähdimme ystäväpariskunnan kanssa Viking Gracelle. Meille oli varattu omat Inside Double -hytit, vaikka hyvin olisimme sopineet neljän hengen hyttiinkin. Sisustuksellisesti Grace miellyttää silmää huomattavasti muita ruotsinlaivoja enemmän.

Kuva: Viking Line

Ilta menikin juhliessa ja kello laitettiin soittamaan, että ehditään aamupalalle. Aamupala buffet oli perinteinen, mutta kohmeloisille matkustajille täydellinen. Aamiaisen jälkeen suuntasimme takaisin hytteihimme jatkamaan lyhyitä yöuniamme. Heräsimme tuntia ennen ruokailumme alkua. Aikaa jäi vielä pikavisiitille tax freehin. Ruoka oli maittavaa ja erityisesti paahtopaisti ja punaviinikastike oli mahtavaa. Vatsa täynnä suuntasimme naisvoimin spa-osastolle, kun miehet jäivät sulattelemaan ruokaa hyttiin.

Kuva: Viking Line

Spa-osastolla oli kaksi poreallasta, lumihuone ja yrttisauna perinteisten suihkujen ja saunojen lisäksi. Erilaisia hoitoja olisi saanut, mutta niitä emme raaskineet ottaa. Tarjolla oli vettä ja hedelmiä. Olin ollut siinä uskossa, että osasto olisi ollut hieman suurempi.


Span jälkeen aikaa jäi vielä tax freessa käymiselle. Mukaan lähti useita pulloja viiniä, karkkia tuliaisiksi ja hieman itselle, sekä tarjouksessa olleita Essien kynsilakkoja. Kaikenkaikkiaan kiva reissu, eikä takaisintulopäivä tällä kertaa ollut yhtä tuskaa ja ajantappoa, kuten yleensä. Siitä iso kiitos risteilyemännälle!

1 kommentti:

  1. Ihan oltaisiin pärjätty sillä yhdellä parisängyllisellä hytilläkin ;D

    VastaaPoista