lauantai 16. huhtikuuta 2016

Puutarhakalusterumba

Ilmojen lämmettyä ajatukset ovat siirtyneet lähes kokonaan puutarhan puolelle. Tarve olisi uusille puutarhakalusteille, koska nykyiset ovat muovisia, haalistuneita ja melko isokokoisia. Kaikkien mahdollisten kauppojen nettisivut on käyty läpi ja tässä varteenotettavia vaihtoehtoja.

Kuva: Jysk

Nykyiset kalusteet ovat melko raskaan näköiset, joten nyt haluaisin hieman kevyempää ilmettä. Aitoa puuta emme halua, vaan keinopuut ja polyrottingit käyvät meille hyvin. Mieheni haluaisi kaikkein mieluiten muoviset kalusteet, jossa on säätötuolit - eli sellaiset kuin meillä nyttenkin on.

Kuva: Sotka

Väreistä valitsisimme mieluiten tumman, joten tämä Sotkan ruokailuryhmä jää valitettavasti kilpailusta ulos. Voi kun tuota ryhmää olisi myös harmaana.

Kuva: Asko

Kumpikohan mahtaisi olla parempi valinta: textilene vai kova materiaali polyrottinki/nonwood? Molempia vaihtoehtoja löytyy kyllä useimpien kauppojen valikoimasta.

Kuva: Masku

Toki hinta ratkaisee. Pienipalkkaisina (ainakin eräiden ministereiden mukaan) ei huvita laittaa tuhatta euroa pihakalusteisiin, joilla syödään kymmenen kertaa vuodessa ja istutaan parit illat. Eli tässä törmätään samaan haasteeseen kuin jokapaikassa muuallakin, hyvää ja kaunista pitäisi saada suht halvalla.

Kuva: Masku

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on tämänhetkinen suosikkini (joka sattumoisin olisi nyt aika hyvässä tarjouksessakin). Pehmusteet tulevat tuolien mukana. Minulle kelpaisi, mutta mitä sanoo mies?

Kuva: Asko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti