maanantai 5. joulukuuta 2016

5. luukku - Jouluinspiraatio: perinteinen





En voi sanoa olevani perinteisen tai maalaisromanttisen sisustustyylin ystävä, mutta jouluna teen poikkeuksen. Omiin lapsuuden jouluihin kuului aina kovin perinteisiä elementtejä ja väreinä hallitsivat punainen, vihreä ja beige. Ehkä juuri tämän takia joulunalla alkaa miellyttämään normaalia perinteisempi - ja ehkä vähän romanttisempikin - tyyli.




Tietyllä tavalla perinteet kuuluvat jouluun. Tämän vuoksi meillä ei ikinä nähdä valkoista tekokuusta ja muutenkin sisustukseen pyrin tuomaan lämpöä ja pehmeää valoa. Vuoden pimeimpänä aikana kumpaakaan ei voi olla liikaa. Tähän postaukseen olenkin koonnut kauniita kuvia perinteisestä joulusisustamisesta.




Kuvat lainattu Pinterestistä.

2 kommenttia:

  1. Ihania inspiraatiokuvia! Itsekään en erityisemmin muuten pidä maalaisromanttisesta sisustuksesta, mutta jouluisin se kolahtaa. Olen miettinyt joskus hankkisinko valkoisen kuusen tai käyttäisinkö joulusisustuksessa muita värejä kuin punaista, vihreää, valkoista ja kultaa, mutta aina huomaan perinteisen linjan houkuttelevan enemmän. Eikös se niin ole, että perinteet tekevät joulun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä kanssasi samaa mieltä - ilman perinteitä joulu ei tuntuisi miltään. Kai sitä vaan tavoittelee sitä samaa lapsuuden joulujen tunnelmaa, silloinhan on vietetty ne ihanimmat joulut.

      Poista