torstai 29. joulukuuta 2016

Välipäivät


Oi ihanat välipäivät - ja ihana loma! Tässä huushollissa loma on tarkoittanut pitkiä unia, uudessa pyjamassa tepastelua, ystäviä ja hyvää ruokaa. Jälkimmäistä ehkä turhankin paljon. 

Vuodenvaihde kolkuttelee jo oven takana ja on aika katsahtaa menneeseen vuoteen. Vuonna 2016 oli kaikenkaikkiaan hyvä vuosi. Tammikuussa maalasimme eteisen kaappien ovet ja tämän kodin remontit olivatkin pääosin sitten siinä (onneksi). Keväällä kotiimme muutti keltaiset tuolikaverukset, jotka sittemmin saivan ylleen mustan värin. Etupiha - kotimme murheen kryyni - laitettiin alkukesästä vaihteeksi uuteen uskoon.


Kesä hurahti kuin siivillä, oikeastaan tuntui ettei kesää ehtinyt oikein kunnolla ollakaan. Kesällä teimme kuitenkin tärkeitä päätöksiä: ensi kesänä meillä on häät! Syksyllä uudistimme makuuhuoneen ilmettä. Blogissakin on tapahtunut pientä muutosta, nimittäin hankin itselleni minijärkkärin. Toivon että sinne ruudun toiselle puolellekin on välittynyt vähän parempia kuvia!


Parhaat sisustushankintani olivat ehdottomasti Artekin jakkara 60upea villahuopa ja joululahjaksi ostamani Sarjaton-mukit ja Vuorilaakso-tyynynpäällinen. Pukki toi myös Teema-lautasia, sekä kahvikuppeja. Nyt on astiasto paremmalla tolalla.

Vanhojen muistelusta uusiin tuuliin. Pukki toi minulle nimittäin uuden objektiivin! Tämän postauksen kuvat on otettu tällä vintage-objektiivilla (tai retro, kun 80-luvusta on kyse), jolla saa aika makeen boken. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti