perjantai 26. kesäkuuta 2015

Näin se kesäloma toimii...

Vihdoin, tätä on odotettu! Täällä on vietetty yövuoron jälkeistä nukkumispäivää (= koomauspäivää). Tälläisinä päivinä ei yleensä saa aikaiseksi yhtikäs mitään ja illalla ottaa aivoon, kun on taas yksi päivä mennyt hukkaan. Nousin yhdentoista aikoihin ja katsoin ehkä neljä tai viisi jaksoa Uskomaton Eläinlääkäri Pol'ia. Hieman ällöttää eläimen veren ja ulosteen höystämien toimenpiteiden tekeminen ilman hanskoja ja lehmien raskaustestitkin 40:lle elukalle tehdään samalla hanskalla per rectum. Onneksi ihmislääketieteessä on hygienia-asiat vähän paremmin.




Koomasta hieman toivuttuani ja miehen lähtiessä sulkapalloa pelaamaan, otin itseä niskasta kiinni: nyt siivoat! Kukapa haluaisi aloittaa lomaa likaisella kodilla?


Mikäs tuonne seinälle on ilmestynyt? Siitä lisää toisen kerran.
Huomenna suuntaamme heti aamusta vanhempieni mökille pariksi yöksi. Äiti käski tuoda jotain hyvää, sisko valitti laihdutuskuurinsa menevän pieleen. Muistelin, että perus korvapuusti olisi leivonnaisista vähiten lihottava, joten pyöräytin bostonkakun. Samalla tuli pussillinen korvapuusteja pakkaseen vieraita varten. Hieman arastelin rullien asettelussa, ohjeessa luki, että jätä sentin välit. Mutta kyllähän ne pullat siitä kohosivat.


Tänään valmistui myös virkattu matto vessaan. Ohje on Lankavan sivuilta hieman muunneltuna. Huomioikaa, että jos ohje on tehty ontelokuteelle, tulee tekeleestäsi aika paljon isompi, jos käytössäsi on trikookudetta.


Nyt olen ansainnut yhden siivous-siiderin ja sitten täytyykin alkaa pakkailemaan mökkireissua varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti