sunnuntai 25. lokakuuta 2015

At last

Tiedättekö sen tunteen, kun saa ikuisuuden kestäneen projektin päätökseen? Täällä tuli valmista työhuoneessa, jossa taulut lyötiin seinään eilen siskoni avustuksella.



Mitä rempassa siis tehtiin? Maalasimme koko huoneen tapetin päälle Tikkurilan Neva-sävyllä täyshimmeällä maalilla. Jännitystä riitti, sillä kastuessaan tapetti kupruili hieman, mutta onneksi suoristui maalin kuivuessa. Tapetin saumojakaan ei näy täyshimmeän maalin ansiosta.


Vanhoihin Billy-hyllyihin piti ostaa vitriiniovet, jotka olisivat lasia yläosasta ja viilua alaosasta. Sohvasänky oli kuitenkin niin pitkä, että kirjahyllyt jäävät melkein kokonaan oven taakse, joten olisihan se ollut vähän turha ostos.


Halpa päiväpeitto Ikeasta saa luvan kelvata, sillä sänky on ison osan vuodesta käyttämättömänä. Sängyn laatikot tulivat tarpeeseen, siellä ovat varavuodevaatteet ja torkkupeitot.


Mieheni ei varmastikaan olisi tarvinnut tauluja seinille, mutta halusin kokeilla taulukollaasia johonkin, jossa sitä ei välttämättä näkisi koko aika. Kuviksi valitsin kotimaisten design-kankaiden lisäksi postikortit, jotka meillä oli jo ennestään esillä. Näissä on miehelleni ja minulle tärkeät paikat: Durdle Door Dorsetissa ja maalaus miehen kotikylästä Englannissa.


2 kommenttia: