torstai 15. lokakuuta 2015

Inspistä työhuoneen viimeistelyyn

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Muistattekos, kun kirjoittelin työhuoneen maalauksesta? Kyseisen tarinan voit lukea täältä. Suunnitelmat työhuoneen varalle olivat suuret, mutta innostus lopahti, kun maali oli saatu seinään ja tavarat takaisin paikoilleen. Tuntui, että nyt ei vain yksinkertaisesti jaksa, kun koko kevät kuitenkin meni remontoidessa.


Kuva

Nyt asialle on kuitenkin pakko tehdä jotakin, sillä appivanhemmat Englannista ilmoittivat mahdollisesta vierailustaan marras-joulukuun vaihteessa. Työhuoneen olisi siis toimittava vierashuoneena aina muutaman kerran vuodessa, kun mieheni sukulaisia tulee käymään. Joten sinne tarvitaan sänky. Huonehan on melkoisen pieni, joten yhteisymmärryksessä olemme päätyneet hankkimaan Ikeasta Brimnes sohvasängyn, jonka saa kätevästi jatkettua parivuoteeksi. Asunnossa, jossa säilytystilaa on niukasti, tulevat sängyn alla olevat laatikot todelliseen tarpeeseen. Myös päiväpeitto täytyy hankkia, koska sänky on aina välillä pitkään käyttämättä.


Kuva

Tietokonepöydän koosta ei tingitä, vaan se on edelleen neljän hengen ruokapöydän kokoinen. Pöydän paikka vaihtui ikkunan viereen. Kaksi korkeaa kirjahyllyä jää, mutta ne tulevat osittain oven taakse. Alunperinhän ajattelin ostaa niihin ovet, mutta nyt varsinaista tarvetta ei enää ole. Vaatekaapin oviin hankitaan uudet vetimet. Lisäksi mieheni vastusteluista huolimatta aion laittaa pari taulua seinälle. Ylimpänä vähän taide-ideoita, joita olen toteuttanut aikaisemminkin.


Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti