perjantai 2. lokakuuta 2015

Parhaat palat: Ikean Joulu 2015




Ikealta tulee tänä vuonna kaksi toisistaan melko poikkeavaa joulumallistoa. Modernissa mallistossa on geometrisia, yksinkertaisia muotoja pastellisävyissä. Perinteisemmässä mallistossa mennään sitten täysin toiseen äärilaitaan. Mukana on koristeellisia esineitä perinteisen syvän punaisen, valkoisen ja jonkin verran vihreänkin sävyjä. Mukana on myös isoäidin antiikkisia joulukoristeita muistuttavia esineitä.

Mitä mieltä te olette, moderni vai perinteinen?


Jäin viime vuonna nuolemaan näppejäni ylimmän kynttelikön kanssa. Perinteistä kynttelikköähän meillä ei ole, vielä. Alemmassa Stråla-kynttelikössä viehättää vihreän sävy.


Paperitähdissä on saatavana trendikästä pronssin sävyä. Vieläkään Ikealla ei ole mustia paperitähtiä, jotka erityisesti ovat olleet viime vuosina sisustusblogeissa esillä.

Perinteisiä joulukuusenkoristeita on mukava valikoima. Käpyaiheiset koristeet sopivat aina jouluun, tärkätyt pitsikoristeet loppuivat viime vuonna kesken.




Mammani joulukoristekokoelmaan kuuluu metalliset linnut, joilla on sulkia pyrstönään. Täytyyköhän ostaa tästä modernit versiot omiin kokoelmiini?



Must have -listallani on ehdottomasti nämä puiset helmet!

Myös paketointituotteissa on tehty jako moderniin ja perinteiseen. Tyylikkäät ovat esimerkiksi metallinsävyiset pakettikortit.


Lahjapaperiakin on tulossa useampaa kuviota. Modernit lahjapaperit hohtavat metallin sävyissä, puu-kuosi on trendikäs. Hienostunempaan paketointiin on saatavilla pienikuvioisempaa paperia aina tyylikkäissä harmaan sävyissä.



Lahjakasseissa toistuvat samat teemat. Lumiukko-kassit ovat kyllä ihania!



Ostoslistalle pääsivät siis puiset kuusenkoristeet ja kynttelikkö. Ja tarvitaanhan aina lahjapaperia ja paketointitarvikkeita. Katsotaan sitten, minkälaisen kassin kanssa lopulta kävelen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti