perjantai 9. lokakuuta 2015

Kurkistus tämän vuoden joululahjoihin



Käsityö- ja DIY-ihmisenä tykkään tehdä paljon joululahjoja omin käsin. Erityisen mukavaa on tehdä lahjoja ystäväpiirin pienimmille - leluja saa kaikilta, mutta itse tehty villapaita lämmittää pakkasilla. Monet ystävistä ja sukulaisista toivovatkin itsetehtyjä lahjoja. Mikäs siinä, tämä tosin tarkoittaa sitä, että joululahjapaja on täällä ollut jo pari kuukautta hyvässä vauhdissa.




Jotain on jo valmistunutkin, parit villasukat ja yksi villapaita. Tekemättä on siis vielä parit villahousut ja parit tumput. Neulottujen juttujen lisäksi sain äidiltä ja isänäidiltä toiveen käpykranssista ulko-oveen.





Toki myös tulee ostettua joululahjoja, kaikkea ei millään ehdi tehdä, eikä jaksa. Enkä viitsi tehdä turhaan, vain tarpeeseen. Toki teen juttuja myös itselleni ja kotiin. Alla olevassa kuvassa valmistuu pikkuhiljaa joululahja itselleni.



Ja lopuksi olen kovin pahoillani, jos joku bongasi tästä tulevan lahjansa! Olen kyllä melkoisen varma, että valmiiden tuotteiden saajat eivät tähän blogiin eksy.

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanilta näyttää! :) täällä ainakin odotetaan innolla pehmeitä paketteja :) Voiku mäkin saidin joskus aikaseksi tollasen viltin isoäidinneliöistä.

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihanilta näyttää! :) täällä ainakin odotetaan innolla pehmeitä paketteja :) Voiku mäkin saidin joskus aikaseksi tollasen viltin isoäidinneliöistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa vaan koukku käteen ja neliö kerrallaan :) Tai sitte valjastat kaikki sukulaiset ja kaverit tekemään sulle lisää isoäidinneliöitä! Siin ois jo aika paljon tunnearvoa!

      Poista
    2. Joo jokainen vois tehdä mulle joululahjaksi yhden neliön? :D

      Poista