tiistai 15. joulukuuta 2015

15. luukku - helppo Jouluherkku

Jouluna jos koska on tarvetta kevyelle ja helpolle jälkiruualle. Jouluaterian päälle tekee aina mieli jotakin makeaa, mutta raskas suklaakakku ei uppoa vieraisiin - ainakaan niin hyvin kuin tämä herkku!



 Kuvassa komeilee oma versioni englantilaisesta Trifle-jälkkäristä. Koeannokset valmistuivat viikonloppuna meille ja ystäväpariskunnalle. Osui ja upposi (sekunneissa).



Trifle saa erityiskiitosta muunneltavuudesta. Siihen voi nimittäin laittaa melkein mitä vain. Vannoutuneimmat Frendit-fanit kuitenkin muistavat, miten Rachelin triflen kävi ja jättävät jauhelihan pois. Triflessä on yksinkertaisuudessaan jotain keksiä, jotain hedelmää tai marjaa, sekä kermavaahtoa. Keksinä oli pieneksi murustettua Digestiveä, sulatetut pakastemustikat toimittivat marjan virkaa ja kermavaahdon lisäksi annoksessa oli vispattua vaniljakastiketta. Kirsikkana kakun päällä lisäsin vielä raastettua valkosuklaata. Kyllä oli hyvää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti