Ohjeesta kuuluu kunnia Kinuskikissalle, kyllä tämä joululimppu on maineensa veroista! Ja valmistaminen ei vaadi ydinfysiikan tutkintoa. Ohjeesta tulee siis kaksi limppua - toinen pakkaseen joulua varten ja toinen onkin jo melkein syöty.
Oikeaan piimälimppuun tulee siis oikeaa piimää, joka lämmitetään käden lämpöiseksi ja hiiva liuotetaan siihen.
Seokseen lisätään siirappi ja mausteet. Mausteita tuleekin melko reippaasti, mutta juuri tästä piimälimppu saa kunnolla makua.
Lisätäänpä vielä desilitran verran jauhoja ja laitetaan taikina kohoamaan lämpimään tunniksi.
Limput paistetaan 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Suunnilleen puolessa välissä limput voidellaan siirappivedellä. Tulipa kyllä maukkaat ja makeat limput!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti